Tisztelt Munkáltató

Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek a PANNON SAFETY KFT. tevékenységét, és ezzel is megkönnyítsük a választását egy megbízható partner kiválasztásában.

Vállalkozásunk 100 százalékban magyar tulajdonban van, elsődleges célunk, hogy a hazai kis- és középvállalkozásoknak segítsünk a jogszabályi kötelezettségeknek való megfelelésben. A munkatársaink a legmagasabb szintű iskolai végzettséggel rendelkeznek a szakterületeiken és kellő tapasztalattal bírnak a munkájuk szakszerű elvégzéséhez.

A hosszú évek alatt, amit szakmájában töltött el minden bizonnyal szembesült már munka- és tűzvédelmi kérdésekkel, problémákkal. A jogszabályok számos kötelezettséget állítanak Ön, illetve vállalkozása elé.

Cégünk a jogszabályi kötelezettségekből adódó munka- és tűzvédelmi feladatok ellátására szakosodott. Mint, azt, ahogy Ön is bizonyára tudja, 2012-től megnőtt a vállalkozások ellenőrzése, ezzel együtt nőtt a kiróható bírság nagysága is (273/2011. (XII. 20) Korm. rendelet, 259/2011. (XII. 7) Korm. rendelet). Az egyre szigorodó munkavédelmi és tűzvédelmi ellenőrzések során a kiszabható bírságok összege elérheti akár a több millió forintos nagyságrendet is!

A szolgáltatásunk során helyszíni szemlét tartunk, mely során felhívjuk a figyelmet a hiányosságokra, szükséges teendőkre! A szemle után egyénileg, külön az Ön vállalkozására szabva, a mindenkori jogszabályoknak megfelelően készítjük el a dokumentációkat, melyekre garanciát vállalunk. Ellentétben más szolgáltatókkal mi bajban sem hagyjuk magára az Ügyfelünket! Vállalkozásunk szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik a tevékenységére, mely 50.000.000,- Ft összegig helytáll!

Célunk a minőségi, precíz és lelkiismeretes tanácsadás nyújtása elérhető áron.

Ha úgy érzi vállalkozása nem felkészült egy esetleges hatósági ellenőrzésre, vagy a már meglévő dokumentációkban bizonytalan, vagy azok nem érthető vagy használható formában készültek el, kérem, forduljon hozzánk bizalommal!

A Megrendelő igényeihez alkalmazkodva végezzük a munkánkat, előzetes helyszíni egyeztetéssel.

Készséggel állunk rendelkezésére és reméljük, hogy a jövőben Önt is megbízóink között köszönthetjük!

Várjuk megkeresését!